Ta kremna rižota z bučo, parmezanom, maslom in žajbljem je čudovita jesensko-zimska poslastica, ki navduši vse, ki jo poskusijo. Pripravi se zelo enostavno in hitro, saj se po začetni petminutni pripravi na štedilniku, celotno kuhanje rižote prestavi v pečico. In le pol ure kasneje je rižota, ki ponavadi zahteva veliko pozornosti, magično pripravljena. Oh, res je odlična!
Bučna rižota iz pečice (Foto: )
Ta rižota je popolna jesensko-zimska poslastica. Za pripravo izberite katero koli jedilno rumeno bučo, hokaido buča je najboljša, preverjeno pa je rižota odlična tu...
Najcenejšo ponudbo je oddal konzorcij SŽ - Železniško gradbeno podjetje Ljubljana, Kolektor Igin, CGP in GH Holding, in sicer v znesku 247 milijonov...
Izredna seja DZ, ki jo zahteva SDS in na kateri bodo poslanke in poslanci obravnavali zahtevo državnega sveta za ustanovitev preiskovalne komisije o...
Zagovornik načela enakosti Miha Lobnik v letnem poročilu o delu v letu 2023, ki ga je predal DZ, ugotavlja, da so diskriminatorne obravnave vsak dan...